Porvoon Autokatsastuksen kotisivut Suomeksi Website in English Svensk Hemsida   Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Porvoon Autokatsastus Oy - 100% suomalainen yritys
Klikkaa ja varaa tästä katsastusaikasi
Klikkaa ja varaa tästä katsastusaikasi
Tervetuloa Porvoon Autokatsastuksen kotisivuille Laadukkaat katsastuspalvelut Hinnastomme Varaa katsastusaika tästä Lähetä katsastuskutsu Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Tutustu Porvoon Autopalvelun kotisivuihin
 
Highslide JS
Highslide JS
Laadukkaat ja monipuoliset katsastuspalvelumme

Katsastus on ajoneuvoille tehtävä lainmukainen tarkastus ja katsastuksessa tarkistetaan laissa asetetut kohteet. Katsastuksen tarkoitus on taata sinun ja muiden tiellä liikkujien hyvinvointi. Ajoneuvon kunnon ja turvallisuuden lisäksi tarkastetaan, ettei siitä aiheudu liiallisia ympäristöhaittoja, ja että siihen kohdistuvat pakolliset ajoneuvoverot ja liikennevakuutusmaksut ovat suoritettu. Lisäksi ajoneuvon varusteiden tulee olla säädösten edellyttämässä kunnossa.

Ajoneuvon turvallisuuteen ja toimintaan vaikuttavista vioista ja puutteista monet voi todeta myös itse. Korjaamalla tiedossa olevat viat etukäteen voi välttää katsastuksessa korjauskehotukset tai jopa hylkäyspäätöksen. Katsastuksessa havaitun vian perusteella ajoneuvo voidaan määrätä jälkitarkastukseen, jolloin määräaikaiskatsastuksessa todettu vika tai puute tarkastetaan samalla katsastusasemalla uudelleen.

Jälkitarkastus on tehtävä kuukauden kuluessa määräaikaiskatsastuksesta ja mikäli jälkitarkastusta ei määräaikana tehdä auto on katsastettava kokonaan uudelleen.

Trafin määrittelemistä vikatasoista osasta voidaan määrätä pelkkä korjauskehotus, jolloin ajoneuvoa ei tarvitse hyväksyttää uudelleen korjaamisen jälkeen. Hyväksytty määräaikaiskatsastus merkitään ajoneuvon rekisteröintitodistukseen sekä ajoneuvorekisteriin. Jos ajoneuvon katsastus ei ole voimassa, ajoneuvo on käyttökiellossa.

Palvelemme Sinua seuraavissa asioissa:
- Henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastus
- Mopo- ja mönkijä määräaikaiskatsastus (L-ajoneuvoluokka)
- Ajoneuvojen rekisteröintiasiat
- Peräkärryjen ja asuntoautojen katsastus
- Ralliauton katsastus (ns. siirtotarra-autot)
- Päästömittaus
- OBD-mittaus
- Vakuutukset
- Kuntotarkastus