Porvoon Autokatsastuksen kotisivut Suomeksi Website in English Svensk Hemsida   Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Porvoon Autokatsastus Oy - 100% suomalainen yritys
Klikkaa ja varaa tästä katsastusaikasi
Klikkaa ja varaa tästä katsastusaikasi
Tervetuloa Porvoon Autokatsastuksen kotisivuille Laadukkaat katsastuspalvelut Hinnastomme Varaa katsastusaika tästä Lähetä katsastuskutsu Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Tutustu Porvoon Autopalvelun kotisivuihin
 
Meiltä löytyy tunnetusti tyytyväisimmät asiakkaat! Klikkaa ja katso Suomen Yritysvalioden meille myöntämä sertifikaatti!

Suomen Yritysvalioiden asiakastyytyväisyyskin sen kertoo - Meiltä löytyy todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat! Kiitos luottamuksesta - Ylpeänä otamme tämän sertifikaatin vastaan ja tulemme jatkossakin kehittämään palvelujamme ja palvelemaan Sinua entistä paremmin!
 
Tervetuloa autosi kuntokatsastajan kotisivuille

Klikkaa ja kuuntele radiomainoksemme!
Highslide JS
Highslide JS
Haluamme asiantuntevalla ammattitaidolla, palveluasenteella sekä ennen kaikkea syvällä tietotaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan palvella sinua kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa. Palvelemme sinua Suomen, Ruotsin ja Englannin kielellä.

Olemme panostaneet viimeisimpään tekniikkaan ja korkeasti koulutettuun henkilökuntaan, jotta voimme palvella nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit varata katsastusajan siten miten se sinulle parhaiten sopii, verkosta, puhelimella tai tulemalla käymään. Meillä on myös käytössä ns. Drive-In -kaista, joten jokaiselle pitäisi löytyä sopivin tapa katsastaa. Katsastuksen aikana tarjoamme odotustilassa kahvit, tai halutessasi voitte seurata katsastustanne hallissa.

Meille on helppo tulla, olemme päättyvän kadun päässä, ja meillä hyvät parkkitilat.

Palvelemme Sinua:
- Henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastus
- Mopo- ja mönkijä määräaikaiskatsastus (L-ajoneuvoluokka)
- Ajoneuvojen rekisteröintiasiat
- Vakuutukset
- Peräkärryjen ja asuntoautojen katsastus
- Kuntotarkastus
- Ralliauton katsastus (ns. siirtotarra-autot)
- Päästömittaus
- OBD-mittaus

Tervetuloa katsastamaan ajoneuvosi!